Norr om Stan

Norr om Stan fyller 20 år

nos-styrelse-och-katja

– Norr om Stans grundande möte hölls 12.11.2003 i Malms kulturhus. Därmed har föreningen arbetat flitigt redan i  20 års tid för fritidsverksamhet på svenska i norra Helsingfors med omnejd. 

I lördags samlades ett fyrtiotal NoS vänner på Solhem i Malm för att fira NoS första 20 år med en middag, fina uppträdanden av bl.a. Helsingebygdens kör och Vanda Teaterförening samt tillhörande festtal och många roliga minnen. På bilden tackar NoS styrelse, med ordförande Sonja Frölander-Ulf i spetsen följd av vice-ordförande Marketta Währn, Marie-Therese Olenius-Noopila, Lisbeth Lärka och Vuokko Salo verksamhetsledaren Katja Salojärvi för hennes helhjärtade engagemang genom åren. 

Hur allt fick sin början och mycket mer om NoS historia kan du läsa i följande artiklar som tidigare har publicerats i infotidningen Det häder Norr om Stan.