Norr om Stan

Jobba på NoS

NoS kanslipersonal är få men desto effektivare, motsvarande ca två heltidsanställningar. Därutöver anställer vi årligen flera klubb- och koloniledare och vid behov också hjälpledare på deltid, vilket innebär att på årsnivå uppgår vår personalstyrka till ca 25–50.

Vår målsättning är att kunna erbjuda arbetsmöjligheter särskilt för ungdomar, och för många har NoS klubbar och kolonier varit den första ’riktiga’ kontakten med arbetslivet.

Skulle du vilja jobba hos oss? Här nedan ser du våra lediga arbetsplatser. Om det inte finns något just nu så kan du gärna höra av dig ändå, i synnerhet om du har en eller flera hobbyn/ämnen som du gärna skulle vilja kombinera med ett arbete som klubbledare för skolbarn – eller också för vuxna! 

Intresserad?

Kontakta oss gärna!

info(at)nos.fi

Lediga arbetsplatser

Klubbledare

Du som tycker om att jobba med människor i alla åldrar, i synnerhet med barn i lågstadieåldern, läs vidare! 

Norr om Stan behöver mer eller mindre kontinuerligt ledare för olika klubbar.
Till vissa klubbar behöver vi också hjälpledare.
  

Vi söker dig som gärna vill dela av det som du kan genom t.ex. dina hobbyer eller som är proffs/studerar på något ämne och söker ett jobb som går att kombinera med ditt arbete eller studier. Det kan också hända att du jobbar som frilansare eller just nu är mellan arbeten och söker arbetsmöjligheter som utöver tilläggsinkomster giver mening. 

Klubbledarna jobbar på timbasis till exempel som ledare för idrottsklubbar, kodningsklubbar, matklubbar och konstklubbar. Målgruppen är i första hand barn och unga från åk 3 uppåt, men också kurser för vuxna/seniorer eller yngre barn är tänkbara. Du kan gärna komma med egna förslag! Är du dessutom en positiv och öppen person som också är ordentlig och punktlig, vill vi väldigt gärna höra av dig!

Skicka in följande uppgifter per e-post till info(at)nos.fi:

  • Namn och kontaktuppgifter: adress, telefonnummer och e-postadress.
  • Ålder: Är du över eller under 18 år? Du måste vara myndig för att ensam kunna ansvara för en klubb. 
  • I vilka ämnen du är intresserad av att leda klubbar?
  • Tidigare utbildning eller erfarenhet inom ämnet: Var har du lärt dig det du vill lära ut eller göra på klubben? Nämn om du har jobbat med barn tidigare.
  • Nuvarande sysselsättning om det är relevant; t.ex. om du studerar/jobbar deltid/etc. och har tid allra helst på eftermiddagarna.
  • När kan du tänka dig att leda klubb eller kurs: t.ex. ”torsdagseftermiddagar kl. 14- eller enligt överenskommelse”.
  • En kort presentation av dig själv och CV.


Arbetet inleds enligt överenskommelse och arbetstiden är timbaserad. Lönen förhandlas skilt från fall till fall beroende på din tidigare erfarenhet och utbildning.

Mer info om jobbet ges av verksamhetsledare Katja Salojärvi, katja.salojarvi(at)nos.fi eller 050 432 888