Norr om Stan

Hett tips åt medlemsföreningarna i NoS: rekryteringskampanj för unga

NoS har från ledarskapsprogrammet för unga (GLU) en stor reserv ivriga blivande ledare, av vilka en del också är samhälleligt intresserade, eller gärna skulle ordna olika aktiviteter för sin egen ålder men kanske inte riktigt vet hur.

Vi har också svaret på hur man rekryterar unga med i verksamheten. Vi frågade personligen en duktig GLU:are om hen kunde tänkas vara intresserad av att representera sin åldersgrupp i NoS styrelse, och svaret var ja. Vi litar på att NoS årsmöte 23.3 inser potentialen och tror på inval! Kom med och påverka, anmälningar till årsmötet pågår som bäst.

Vill ni också fråga en duktig ungdom om hen är intresserad av att komma med och aktivera er verksamhet för unga? Vi har kontaktuppgifter till engagerade och ivriga ungdomar nära er. Hör av er till verksamhetsledaren Katja, tfn 050 432 8888 eller fornamn.efternamn(at)nos.fi, så förmedlar vi kontakt!