Nyheter

Digert klubbutbud på kommande!

Denna höst blir utbudet av klubbar större än någonsin! Vad sägs om kreativt skapande, låtskrivande, cirkus, dans, brädspel, matlagning, forskarklubb samt läxläsning och mellanmålsklubb, bland annat? Läs mera »

Konstklubbsledare sökes!

Norr om Stan söker en positiv och ansvarsfull vuxen/ungdom med god hand om barn för att hålla en konstklubb i skolan en eftermiddag i veckan. Läs mera »

Augustikolonins sommarvisa

Melodi: Idas sommarvisa Det finns lite kvar utav sommar’n, Men bara om nån sätter fart På sommar’n och gör det så somrigt, För skolan den börjar ju snart! På Solhem vi har koloni, För barn i årskurs 1-6. Där kan barnen trivas och leka, Innan sommarens lov-lampa släcks! Läs mera »

Teaterprojekt på nytt sätt

Teaterintresserade och föreningar med teaterintresse, hör hit! I augusti startar ett pilotprojekt för ett helt nytt sätt att ordna teaterverksamhet. Läs mera »

Läspaket hemlevererat åt dig som hör till riskgruppen för Covid 19

Helsingfors stadsbibliotek och Helsingforshjälpen erbjuder en härlig möjlighet att få bokpaket med sommarläsning hemlevererat åt dem som inte själv kan besöka biblioteket!Läs mera »

Det händer på svenska - föreningsmagasin på kommande!

Insamling av uppgifter om alla svenska föreningar i Helsingfors och Vanda pågår som bäst - visst är din förening med? Läs mera »

Sommarens allsång vid kvarnen även i år!

Allsång vid kvarnen ordnas den 17.6.2020 kl 18:30 vid gamla kvarnen vid Kyrkobyn.Läs mera »

NYTT: augustikolonier utöver gamla bekanta Solhem nu även i Gumtäkt!

På grund av sommarkoloniernas stora popularitet ökar vi utbudet av kolonier i Gumtäkt till augusti! Kom och träffa kompisarna efter sommarlovet, jobba in dygnsrytmen och fira en eller två av de sista sommarlovsveckorna med roliga utflykter och god mat på Gumtäkts koloni! Läs mera »

Eftis kommer igång igen i maj

Då skolorna öppnas igen den 14 maj öppnar också eftis på Solhem. Läs mera »

Ansökningstiden för eftisplats förlängd

Ansökningstiden för eftisplats läsåret 20/21 är förlängd till 8.5.2020Läs mera »