Nyheter

Läspaket hemlevererat åt dig som hör till riskgruppen för Covid 19

Helsingfors stadsbibliotek och Helsingforshjälpen erbjuder en härlig möjlighet att få bokpaket med sommarläsning hemlevererat åt dem som inte själv kan besöka biblioteket!Läs mera »

Det händer på svenska - föreningsmagasin på kommande!

Insamling av uppgifter om alla svenska föreningar i Helsingfors och Vanda pågår som bäst - visst är din förening med? Läs mera »

NoS storsatsar på klubbverksamhet i skolorna höst

Matklubbar, programmering, musik, cirkus, dans, ordkonst, konst, popkör... och mellanmål i samband med klubben! Vad skulle DU vilja göra i höst? Läs mera »

Sommarens allsång vid kvarnen även i år!

Allsång vid kvarnen ordnas den 17.6.2020 kl 18:30 vid gamla kvarnen vid Kyrkobyn.Läs mera »

NYTT: augustikolonier utöver gamla bekanta Solhem nu även i Gumtäkt!

På grund av sommarkoloniernas stora popularitet ökar vi utbudet av kolonier i Gumtäkt till augusti! Kom och träffa kompisarna efter sommarlovet, jobba in dygnsrytmen och fira en eller två av de sista sommarlovsveckorna med roliga utflykter och god mat på Gumtäkts koloni! Läs mera »

Eftis kommer igång igen i maj

Då skolorna öppnas igen den 14 maj öppnar också eftis på Solhem. Läs mera »

Ansökningstiden för eftisplats förlängd

Ansökningstiden för eftisplats läsåret 20/21 är förlängd till 8.5.2020Läs mera »

Uppdatering angående sommarkolonierna

I och med att skolorna öppnar igen för de sista veckorna i maj, arrangeras också sommarkolonierna i juni som planerat! Läs mera »

Testa en tidskrift

Nyfiken på tidskrifter? Under tiden 30.3-5.4 kan du beställa ett provexemplar av en tidskrift helt kostnadsfritt.Läs mera »

Sommarens infotidning utges ej

NoS styrelse har beslutat att inte sätta ihop och ge ut sommarens utgåva av infotidningen Det händer norr om stan.Läs mera »