Lediga arbetsplatser

Norr om Stan rf söker för tillfället anställda till följande uppdrag:

 

Klubbledare för läsåret 19/20

För läsåret 2019/20 kommer vi att behöva klubbledare för olika eftermiddagsklubbar i de lokala lågstadieskolorna. Populära klubbar genom åren har inkluderat konst, idrott och matlagning samt musik. Programmering och videoeditering är också på önskelistan!

Klubbarna försiggår i regel under eftermiddagstid så snart skolan slutat för dagen, och räcker 1-2,5 h/gång, en eftermiddag i veckan under terminerna, september-april.

Som klubbledare bör du vara ordentlig, positiv och inspirerande och kunna hålla reda på och komma överens med barn i åldern 8-12. Du bör ha fyllt 18 år, och kunna uppvisa ett straffregisterutdrag för arbete med barn.

Lät detta intressant så hör av dig! Du kan skicka en fritt formulerad ansökan med cv till oss på adressen info@nos.fi. Vid frågor, kontakta verksamhetsledare Katja Salojärvi, 050-432 8888.

 

Hjälpledare till sommarkoloni!

- är nu funnen, tack för intresset!

Med tanke på kommande somrar:

Gillar du barn och vill du gärna ha sommarjobb för en del av sommaren? Är du ansvarsfull och pålitlig? Då kan du vara den vi söker!

På NoS sommarkolonier för lågstadiebarn är det garanterat liv och rörelse 3-20.6.2019!

Som hjälpledare är du en del av teamet som ser till att barnen på lägret hålls hela och glada genom alla äventyr vi ser fram emot under de två-tre veckorna mellan skolavslutning och midsommar (längden på arbetsförhållandet beror på hur många fler anmälningar som kommer in till midsommarveckan!).

Till dina uppgifter hör att tillsammans med de övriga ledarna planera programmet, valla gruppen, leda lekar, hålla reda på barnen och deras jackor, väskor, busskort, kepsar, vattenflaskor, simppare o.s.v... samt spela uno, brädspel, kasta frisbee, vara målvakt, trösta, plåstra, läsa högt, berömma, fjantas, skratta och säga till enligt behov. Bland annat.

Lönen är 7,50 €/h och din arbetstid är kl. 8:30-16:00. Lunch och mellanmål ingår, då alla äter tillsammans.

Skriv till oss och berätta varför du skulle vilja jobba på koloni och varför du vore en bra hjälpledare, samt berätta lite om vad du är duktig på och om du har erfarenhet av att vara med barn sedan tidigare. Skicka din ansökan så snart som möjligt till info@nos.fi! Vi anställer rätt person så snart vi finner hen. Vid frågor kan du kontakta verksamhetsledare Katja Salojärvi, tfn. 050-432 8888.

Kolla tips och råd på sidan "klubbledarbank"!